Kaviar

Privatelabel

Kaviar

Som en af de eneste leverandører i Europa leverer DE GLADE FISKEMÆND -Caviar en helt klingende ren caviar uden nogen former for tilsætningsstoffer. Caviaren pakkes direkte på farmen (ingen ompakning), og den ankommer til København helt frisk ved 0 grader celsius ca. 2 dage efter, den er høstet.

DE GLADE FISKEMÆND -Caviar leverer en af de absolut fineste og mest sjældne caviar til en lang række top-restauranter i Skandinavien.

Caviar_Oyster_1.jpeg
caviar4_2.jpeg
20181121meny0143_01

Vi leverer bl.a. følgende typer caviar

BELUGA: Den ægte Beluga Huso Huso med store sølvgrå rogn på ca. 4mm. Støren er typisk mellem 20-25 år, inden caviaren høstes. Smagen er helt enestående – let saltet, cremet med indslag af nødder og dyb umami samt en utrolig lang og raffineret eftersmag.

OSIETRA: Den ægte russiske stør (Gueldenstaedtii), som har sin oprindelse fra Det Kaspiske Hav. Rognen er typisk ca. 3,4 mm og har på høsttidspunktet en alder på 10-12 år. Farven varierer fra olivengrøn henover mørkegrøn til ravgylden. Smagen er fantastisk med indslag af nødder og æggeblomme, let saltet, cremet og fine mineralske toner med en lang eftersmag.

PLATINUM: Dette er en krydsning mellem osietra og baerii, som giver en pragtfuld flot stør og enestående rogn. Støren er på høsttidspunktet typisk 8-10 år og rognen op til 3,5 mm. Farven varierer fra olivengrøn henover dyb mørkegrøn. Smagen er elegant cremet med indslag af nødder, mineral og en kompleks og bred eftersmag.

GOLD: Dette er enten baerii eller en krydsning mellem osietra og baerii. Rognen er typisk mellem 3 og 3,2 mm, og alderen på høsttidspunktet er omkring 6-7 år. Farven varierer fra dyb mørkegrøn henover mørkegrå til sort. Smagen er let saltet, cremet og med indslag af hav samt en dejlig rund eftersmag.

Selected Caviar

Selected Caviar kommer fra en smuk og bæredygtig farm i Belgien, hvor størene går både udendørs og indendørs. Der er tale om en særlig udvalgt og hånd-selekteret caviar, som kan følges helt tilbage til den enkelte stør – alt sammen i et tæt samarbejde med CITES (Convention of International Trade in Endangered Species).

Caviaren er helt uden tilsætningsstoffer – kun 3,4 % salt, intet andet! Farmen avler og producerer selv fodret til sine støre – minutiøst sammensat, så den svarer til den føde, som størene naturligt lever af i Det Kaspiske Hav. 

DE GLADE FISKEMÆND har gennem et længere udviklingssamarbejde med farmen udviklet en enestående flot caviar – bl.a. gennem særlig og nøje udvælgelse af de støre, som bruges til DE GLADE FISKEMÆND  Selection.

Resultatet er en flot, lækker og cremet caviar – helt klingende ren med smag af friske nødder, æggeblomme, hav, god syre og let mineral, som afsluttes af en lang og dyb umamieftersmag.