Find information om

de glade Fiskemænd

DSCF2256

Vores koncept

Vi står for en kvalitet udover det sædvanlige, et fiskeoplæg i fiskedisken som der ikke ses andre steder med alverdens fisk. Et kæmpe marked med færdiglavet produkter til frokosts og aften alting hjemmelavet.

Private Selektion af vores Kaviar i 3 versioner Gold, Platinium, Osietra, og private-label af vores koldvands reje. Og så er vi forgangsmænd i at støtte op om projektet skaansomtkystfiskeri.

 

25 til 50 KG store fisk i disken

Kvalitetsbevidstheden hos vores kunder i Giver os bl.a. mulighed for at tage større og mere lækre fisk hjem, såsom store linefangede yellowfin tun, store helleflynder, kæmpe havtasker osv.

I fiskeafdelingen går vi op i økologi og bære- dygtig fangst. Vi leverer altid de friskeste fisk og den højeste kvalitet.

IMG_9010.jpeg
DSCF2258
DSC03791
DSC03796
DSC03790
DSC03902

Røgvarer og hjemmelavede salater til frokostbordet

Vi har altid et stort udvalg af røgvarer. Nogle ryger vi selv i huset, andre køber vi ude i byen. Vi bestræber os på altid af have et stort udvalg, såsom røget hellefisk, varm- og koldrøget laks, røget makrel, røget sild, røget ål m.m. Men ligesom med vores ferske fisk, kan du altid bestille, hvis der er noget helt bestemt, du ønsker. Ud over dette har vi jo altid vores fantastiske hjemmelavede salater, som vi altid giver en smagsprøve på, hvis man ikke kender dem.

Vi hjælper med alt, hvad du ønsker

Alle vores færdigvarer er hjemmelavet af friske råvarer i den højeste kvalitet. Har du specielle ønsker, skal du have gæster eller ”bare” ønsker en lækker fiske-tapas, står vores meget kompetente medarbejdere klar til at hjælpe – uanset om det er inspiration eller en færdig løsning

3 for 120 marked

Sidst men ikke mindst har vi vores 3 for 120 marked. Her er alt også hjemmelavet og vi har altid minimum 10 forskellige produkter at vælge imellem. I fiskeafdelingen har vi altid en kompetent medarbejder til at rådgive og inspirere, og selvfølgelig betjene dig efter alle kunstens regler i hele vores åbningstid, som er følgende

Mandag-torsdag 8:00-19:00
Fredag-lørdag 8:00-20:00
Søndag 8:00-18:00

VI SES